In Opdracht

Een sieraad is heel persoonlijk. Dat kan zitten in het ontwerp, de gedachte of herinnering erachter of het materiaal waarvan het gemaakt is. Wil je een sieraad door mij laten ontwerpen en maken of door mij laten maken volgens eigen ontwerp? Dat kan! Wat kan ik zoal voor je ontwerpen/maken:

  • Sieraden gemaakt van oude sieraden (of ander oud zilver/goud)

  • Alle soorten sieraden zoals vermeld op deze site.

  • As- en gedenksieraden

  • Broches

  • Haarspelden

  • Manchetknopen

  • Grafsieraden

Staat jouw idee voor een sieraad of ander edelsmeedwerk er niet bij? Stel je vraag voor een ontwerp gerust! Er is heel veel mogelijk, samen komen we er wel uit.

Het mooiste is nog niet gemaakt!!Contact

 

Materialen:

Ik werk voornamelijk met zilver en goud. Combinaties met bijvoorbeeld (edel)stenen, hout, vilt of hars maken een sieraad extra bijzonder en echt persoonlijk.

Werkwijze en prijzen:

Aan de hand van de verkregen info maak ik meerdere  ontwerpen. Na het bespreken van de ontwerpen en het maken van een keus maak ik een uitgewerkte offerte. Na goedkeuring van ontwerp en offerte ga ik het sieraad voor je maken. Als het product klaar is, kun je het komen passen/bekijken. Mochten er dan nog kleine wijzigingen nodig blijken, dan worden die uiteraard in orde gemaakt. Die kosten zitten in het vastgestelde bedrag.

De prijs in opdracht gemaakte sieraden of objecten, is onder andere afhankelijk van:

– de complexiteit van het ontwerp

– het verwachte aantal uren

– gebruikte andere materialen

– de hoeveelheid en de dagprijs van zilver/goud

Een offerte is daarmee dus volledig persoonlijk en geheel afhankelijk van het gevraagde werk. Een door Fraai Sieraden aangeboden offerte is tot 1 maand na afgifte geldig. Zijn er na betaling van het geleverde product later nog wijzigingen of bijvoorbeeld een reparatie nodig, dan ontvang je hiervoor een nieuwe offerte. Op alle ontwerpen van Fraai Sieraden zit copyright. Namaak door derden zonder de toestemming van Fraai Sieraden is niet toegestaan.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share