In Opdracht

Een sieraad is niet alleen waardevol door het gebruik van kostbare materialen, maar kan ook een grote emotionele waarde hebben. Het ontwerp, de speciale materialen en de herinnering die het sieraad opwekt, dragen allemaal bij aan het unieke gevoel dat alleen jouw sieraden je kunnen geven.

Wil je een sieraad door mij laten ontwerpen voor een speciale gelegenheid of juist je eigen ontwerp werkelijkheid zien worden? Dat kan!

Soorten

In overleg zijn er eindeloze mogelijkheden, maar dit zijn enkele soorten sieraden die ik regelmatig maak:

 • Sieraden waarin oude sieraden, of ander oud zilver/goud, verwerkt zijn

 • As- en gedenksieraden

 • Broches

 • Haarspelden

 • Manchetknopen

 • Grafsieraden

 • Colliers, armbanden, ringen

Mocht jouw idee voor een sieraad niet vermeld staan, niet getreurd! Ik ben altijd bereid mijn repertoire uit te breiden en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Neem dus gerust contact met mij op, want het mooiste is nog niet gemaakt!

Materialen

Ik werk voornamelijk met goud en zilver, wat ik graag combineer met bijvoorbeeld (edel)stenen, hout of vilt om een sieraad echt uniek te maken. Heb jij een voorwerp of materiaal dat je graag in je sieraad verwerkt wilt zien? Stel het voor en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Werkwijze en prijzen

Aan de hand van jouw informatie en wensen schets ik meerdere ontwerpen. Samen kijken we dan welk ontwerp jij het mooist vindt en daarna maak ik een gepaste offerte. Als jij alles hebt goedgekeurd, ga ik aan de slag! Wanneer het product klaar is, krijg je natuurlijk de kans om het te passen en bekijken. Ik laat niemand ontevreden de deur uit gaan, dus waar nodig kunnen er vervolgens nog kleine wijzigingen worden aangebracht zonder extra kosten.

De prijs voor sieraden die ik in opdracht maak, is afhankelijk van een aantal factoren:

 • De complexiteit van het ontwerp

 • Het verwachte aantal werkuren

 • De hoeveelheid en de dagprijs van zilver/goud

 • De overige materialen

De offerte is dus altijd afhankelijk van het ontwerp en volledig afgesteld op jouw sieraad. De offerte is tot 1 maand na afgifte geldig.

Op alle ontwerpen van Fraai Sieraden zit een copyright. Namaak door derden zonder toestemming van Fraai Sieraden is niet toegestaan.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share