Ervaringen van mijn cursisten

Marjoleine Eijsink over de beginners- en vervolgcursus

In het atelier van Fraai sieraden geef ik verschillende cursussen edelsmeden. Ik geef zowel een cursus voor beginners als een vervolgcursus. De lessen worden gehouden in kleine groepen, dus per cursusronde zijn er maar een aantal plekken beschikbaar. Schrijf je dus snel in voor de volgende ronde!

In een interview met Sofie Lamens heeft een van mijn cursisten, Marjoleine Eijsink, haar ervaring met de beginners- en vervolgcursus besproken:

“Toen ik hoorde dat Sandra cursussen ging geven was ik meteen geïnteresseerd. Ik heb altijd heel erg van sieraden gehouden, zeker van oorbellen, en het leek me dan ook heel leuk om te leren hoe ik zelf zilveren sieraden kon ontwerpen en maken. Ik was van tevoren wel een beetje zenuwachtig, want ik zag mezelf niet als een heel creatief persoon. Ik zoek dit soort dingen daarom ook zo op. Ik vroeg me af of ik dit eigenlijk wel kon. Maar vanaf de eerste les vond ik het meteen óntzettend leuk en heb ik echt van de lessen genoten. De lessen zijn in groepsverband, wat heel leuk is omdat je bij elkaar inspiratie kunt opdoen en het is natuurlijk ook harstikke gezellig. Het atelier van Fraai heeft voor elke cursist een eigen werkbankje, waardoor de lessen nu ook tijdens de coronacrisis veilig door kunnen gaan. De sieraden die ik in de eerste cursus heb gemaakt waren niet alleen leuk om te maken, maar ik vind ze ook echt heel mooi geworden. Ik ben er zeker trots op en draag ze regelmatig. Vaak krijg ik dan complimenten van de mensen om mij heen en dan kan ik zeggen: “Die heb ik zelf gemaakt!”

Druk aan het werk
De sieraden die Marjoleine tijdens de beginnerscursus heeft gemaakt

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share