Cursussen

 

 

 

 

 

 


Edelsmeden tijdens de coronacrisis: In het atelier doe ik er natuurlijk alles aan om iedereen veilig en gezond te houden. De cursusgroepen zijn klein en alle cursisten hebben een eigen werkplaatsje, zodat niemand vlak naast elkaar aan dezelfde tafel hoeft te staan. Op deze manier konden de cursussen en workshops lange tijd doorgaan, ondanks corona. Nu gelden er echter strengere regels, waar ook ik mij natuurlijk aan houd. Daarom zijn de cursussen momenteel niet mogelijk. Na de zomer gaan de cursussen weer van start. Schrijf je via onderstaand formulier in om actuele informatie te ontvangen over de nieuwe cursussen.


Beginnerscursus edelsmeden

In deze cursus komen de basistechnieken van het edelsmeden aan bot. Je gaat bijvoorbeeld leren zagen, vijlen, smeden, buigen, solderen, schuren en polijsten. Natuurlijk wordt je ook begeleid tijdens het ontwerpproces van jouw sieraad. Lees hier over de ervaring van een van mijn leerlingen tijdens deze cursus.

Schrijf je in op het formulier onder aan deze pagina om informatie te ontvangen zodra de cursussen weer van start kunnen gaan.

Prijs: €190,00 incl. BTW

In deze prijs zit de reader, het materiaal, het gebruik van gereedschap, koffie/thee en lekkers inbegrepen.

 

Vervolgcursus edelsmeden

Vervolgcursus

Deze cursus kun je alleen volgen als je de beginnerscursus bij Fraai, of een soortgelijke cursus elders, hebt gevolgd. In de vervolgcursus worden een aantal complexere technieken behandeld. Het maken van een zetkast en het zetten van stenen komt aan de orde, maar ook het maken en solderen van schakels, het maken van reliëf door middel van stempels/walsen en het maken van holle en bolle vormen wordt behandeld.

Prijs: €170 incl. BTW

In deze prijs zit de reader, het gebruik van gereedschap, koffie/thee en lekkers inbegrepen.

Let op: De prijs van het materiaal zit niet inbegrepen in de prijs van deze cursus. Het benodigde materiaal en de kosten hangen af van je eigen ontwerpen. Al het benodigde materiaal kun je tijdens de les aanschaffen.

 

Mocht je een keer verhinderd zijn, dan kun je -in overleg met de docent- gebruik maken van de reserve-les.

 

 

 

 

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share